現在大量gb年卡最平係鴨x佳? Android機用

有無高見?

via HKEPC Reader for Android

用慣3萬能橙卡

有無高見?

coffeeaddict 發表於 2019-10-19 19:43

最抵用邊張我就唔知,只知到錯區

又唔錯得哂~
精明人士買數據咭,多數係安卓手機用家

個人認為:
要大陸 data: 鴨x佳 25gb + 3gb
要澳門 data: 3萬能橙卡 25gb + 3gb
HK only, 計社交數據: 3萬能紫卡 30gb + 20gb
HK only, 唔計社交數據: ValueGB 30gb

個人認為:
HK only, 計社交數據: 3萬能 ...
cschan3 發表於 2019-10-19 20:35

3橙嗰3GB係大陸﹑澳門共用

又唔錯得哂~
精明人士買數據咭,多數係安卓手機用家
1個閒人 發表於 2019-10-19 20:33

你有point

個人認為:
HK only, 計社交數據: 3萬能 ...
cschan3 發表於 2019-10-19 20:35

Valuegb有三十gb那麼多嗎?

見有人討論,我share下我之前喺鴨寮街格價揾到嘅幾款抵玩年卡。

戴頭盔:只係格價,唔係推薦,最好睇下網上評價先。除咗最平嘅abc之外,其他我都未用過。

(牌子,一年可用數據量,通話分鐘——價格)
鴨聊佳 20G本地+3G內地,2000分鐘 ——$110
鴨聊佳 30G本地,2000分鐘——$120
激 20G本地,2000分鐘 ——$130
現代移動 30G本地,1000分鐘——$108
abc mobile(csl)20G+送2G本地,1000分鐘——$90

鴨聊返大陸先好,收移動台。 其他收聯通