衛訊新台$188任用plan,而家送張敬軒演唱會,抵唔抵?

而家上台送張敬軒演唱會$980 2張抵唔抵玩?

張敬軒演唱原價放唔放度呢?

via HKEPC Reader for Android

而家上台送張敬軒演唱會$980 2張抵唔抵玩?

張敬軒演唱會原價放唔放呢?  

via HKEPC Reader for Andr ...
topwai~威威 發表於 2019-10-25 16:23

係咪出plan 就送先? PM 我 LOL

折現好過啦。。。

係咪出plan 就送先? PM 我 LOL
luksam 發表於 2019-10-25 18:46

係,你衛訊睇下

係,你衛訊睇下  

topwai~威威 發表於 2019-10-25 20:52

我頭先睇左,買野加上台「即有機會贏取」,得100 位有... 唔知仲有冇呢?

我頭先睇左,買野加上台「即有機會贏取」,得100 位有... 唔知仲有冇呢? ...
luksam 發表於 2019-10-25 21:02

可以唔洗買机,今日個sales話即上臺即送,我去apm個間睇的。

可以唔洗買机,今日個sales話即上臺即送,我去apm個間睇的。

via HKEPC Reader for Android ...
topwai~威威 發表於 2019-10-25 21:24

佢都係話買任何產品姐,買條usb 20$都應該得~~ 佢重點係咪即場有姐~ 係又okay wor