唐樓上網 - 3HK

住緊果度收到 3HK 嘅 WIFI,, 諗住用佢地嚟上網。 3HK 月費 $18 - 要用緊係佢地嘅上台plan 先可申請。  唔知仲有冇其它方法可以申請到呢?(問過門市佢地話冇其它方法)

有張絶版 $150 儲值卡係可以免費的,不過唔知條款有無改過了。

你揸住嗰張$150有可能係古代人俗稱的「核武卡」。

Network III執咗笠,呢個系列的儲值卡今時今日
仲用唔用到都成問題。

建議樓主留意其他3HK儲值卡或直接上台用限速無限代替。

有張絶版 $150 儲值卡係可以免費的,不過唔知條款有無改過了。
tp380 發表於 2019-10-29 14:29

師兄有冇多少少資料等我去 google 下?

你揸住嗰張$150有可能係古代人俗稱的「核武卡」。

Network III執咗笠,呢個系列的儲值卡今時今日
仲用唔用 ...
TE7489 發表於 2019-10-29 14:38

我手上仲有一張,未死的,每30日仲俾緊 $2.5。

如果你用緊嗰張核武,大卡係3HK官方標準大卡仲可以
用到係正常。

不過核武卡已經在2017年完全停產,無法在市面上購得。

樓主無必要Google,因為Google完之後都買唔到,除非師兄願意出讓。

住緊果度收到 3HK 嘅 WIFI,, 諗住用佢地嚟上網。 3HK 月費 $18 - 要用緊係佢地嘅上台plan 先可申請。  唔 ...
hmuskie 發表於 2019-10-29 14:22

去鴨記買呢張本地3hk卡(是但一張)(格價網都有)

據3網頁顯示呢張卡本地卡可申請3hk—wifi(每30日/$18)

https://www.three.com.hk/website ... 655001&lang=chi

利申:未用過,只根據網上資料估計

好有用嘅資料,唔該晒 師兄!

via HKEPC Reader for Android

讚!