已查詢  

查询目前是我司系统需要把您的资料上传到4G系统,暂时查询不了套餐信息或办理业务,请 ...
kzk4lot 發表於 2019-11-1 13:09

咁都好D, 以為無曬D錢

睇嚟仲有唔少師兄養住呢張絕版卡

我仲記得嗰時要特登上樟木頭聯通office實名....

我都問左, 佢話系統升級......暫時睇唔倒餘額, 其他服務不變, 11月3, 4號, 就會睇番balance

升級前的服務和升級後, 佢話........都係會不變......

睇嚟仲有唔少師兄養住呢張絕版卡

我仲記得嗰時要特登上樟木頭聯通office實名.... ...
kkchuang 發表於 2019-11-1 13:38

我都有養住,當年實名後,做埋微信自動充話費,而家每個月都有1GB數據,抵用

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

呢張卡真係唔用唔扣錢,抵keep

請問我除了餘額變0外, 近2星期在港完全無信號, 有無師兄相同?
希望唔洗上東莞搞!

請問我除了餘額變0外, 近2星期在港完全無信號, 有無師兄相同?
希望唔洗上東莞搞! ...
ls299 發表於 2019-11-1 22:02

我有signal, 只不過balance變左零......

咁都好D, 以為無曬D錢
davidyang 發表於 2019-11-1 13:24

應該系統問題,我張日租卡都變左負錢
但尋日成功開通左VOLTE

聯從變左D乜,聯從一向都係收¥15回¥15,上個月都仲有回呀
tombo 發表於 2019-11-1 08:56

暫時未知,因今日先登入到,之前都係同樓主一樣,出同一個畫面

via HKEPC IR Pro 3.5.2 - Android(3.2.0)

我都有養住,當年實名後,做埋微信自動充話費,而家每個月都有1GB數據,抵用

via HKEPC IR Pro 3.6.1 -  ...
golfmichael 發表於 2019-11-1 20:50

師兄,依家仲有無微信充話費送1GB ?