急,請問11月5日完約,今日先做mnp,有邊間做到?

如題、用緊3hk、又比hello玩死,問左成個月都無貨

依家急做mnp,imc都無所謂,不過佢地話好趕,如果真係遲左,3hk會按比例以正價收費,定收全費,定會成個號碼被消失?

via HKEPC Reader for Android

「數X通」?有天星期五晚將儲值卡MNP到「數X通」儲值卡,下星期一成功轉到。

回復 2 #daemongmong

請問係邊張?任何一間smt門市做?簽幾耐約同埋幾錢/月?thx

你帶個 number 去 CMHK 或 SMT 儲值卡先, 邊間有貨就做邊間, buy time 繼續等 hello. 一定要今日搞, 你冇時間再拖啦!

回復 4 #c14101

自問太過佛系、請問暫時buy time過渡邊間最平?

Imc個網頁話最快4天可轉,好想去門市搏一搏,搏到imc就唔諗hello了,明明我有先天優勢,住荃灣番工銅鑼灣,兩間不斷問,d職員問到熟哂,都可以無,緣份呢d野...

回復 c14101

自問太過佛系、請問暫時buy time過渡邊間最平?

via HKEPC Reader for Android ...
edenli 發表於 2019-11-1 12:32

SMT $48,但唔到你選擇,你要睇人地有冇貨

回復 daemongmong

請問係邊張?任何一間smt門市做?簽幾耐約同埋幾錢/月?thx

via HKEPC Reader for Andr ...
edenli 發表於 2019-11-1 12:23

當時是$48那款,由年輕的女職員處理。

Thx all今晚去試smt $48

IMC,例如︰10.25號申請,預訂11.10號轉。咁係唔係要等11.10號插張卡落去先生效?定十號果日唔插卡都會生效?

IMC,例如︰10.25號申請,預訂11.10號轉。咁係唔係要等11.10號插張卡落去先生效?定十號果日唔插卡都會生效 ...
b589530 發表於 2019-11-1 15:55

即使唔插卡, 10號新卡都生效 ( 除非 MNP失敗 )