[操作疑難] 内地联通卡70可以香港補卡嗎

請問

via HKEPC Reader for Android

請問

kennonma 發表於 2020-2-6 20:16

內地聯通卡正常不可以在香港補卡. 如果唔係國內第二代身份証登記的話, 要返去出卡市先補到

內地聯通卡正常不可以在香港補卡. 如果唔係國內第二代身份証登記的話, 要返去出卡市先補到 ...
edwardlee 發表於 2020-2-6 21:32

有排補下不到 一㇏

70蚊就當跌咗囉, 一來一回都100蚊和14日自由

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

有排補下不到  一㇏

kennonma 發表於 2020-2-6 21:36

明天上去,明天返。

明天上去,明天返。

topwai~威威 發表於 2020-2-7 01:51

明天上去15日后先70可以番工

先補腦,後補卡

明天上去15日后先70可以番工

kennonma 發表於 2020-2-7 05:19

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

先補腦,後補卡
foxkit 發表於 2020-2-7 08:14

說的好,正如匯豐銀行全球都有分支,難道香港的匯豐紅簿仔存摺去到美加匯豐都可以打簿

以樓主智商,人哋講1:99漂白水沖水飲可以治肺炎都可能信