有冇smartone網絡既無限plan推介?

村屋4g上網router,我果度只收到cmhk同smt,而家用緊cmhk無限42m,速度都唔錯,但夜晚9pm後好慢又唔太穩定,試過買smt儲值卡無論咩時段都相當穩定及速度OK.
必須要無限plan+tethering,月用量平均300gb,有冇咩用smt network既plan推介?

smt 插 router 可能有額外收費

hkbn無限plan插唔插得router?

回覆 1# argbatcan

試過買smt儲值卡無論咩時段都相當穩定及速度O

邊張卡? 幾多錢?

smt 插 router 可能有額外收費
Andyios 發表於 2020-6-5 20:33

我用咗2年,冇收我額外費用,鋪頭Sales 都話可以咁用

村屋4g上網router,我果度只收到cmhk同smt,而家用緊cmhk無限42m,速度都唔錯,但夜晚9pm後好慢又唔太穩定,試過 ...
argbatcan 發表於 2020-6-5 19:22

搵街霸搞上台可能平少少

但SMT 唔會平過其他台

hkbn無限plan插唔插得router?
argbatcan 發表於 2020-6-5 23:08

請勿揀hkbn。直接去SmarTone,我用緊月費Plan每月實付$266(已用超過10年以上),話有fup,但一直用黎放wifi去mytvbox完全冇問題。

新上台同長期熟客收費可能有分別。

回覆  argbatcan

邊張卡? 幾多錢?
ze123 發表於 2020-6-6 12:19

唔記得好似$48定$68一張果D儲值卡,直接在smt門市買

請勿揀hkbn。直接去SmarTone,我用緊月費Plan每月實付$266(已用超過10年以上),話有fup,但一直用黎放w ...
論壇新手 發表於 2020-6-6 13:00

其實我而家cmhk無限plan佢都寫明fup後唔可以分出來,但用左兩年都冇問題,我覺得電訊商行規係隻眼開隻眼閉