[操作疑難] 邊度仲有trihalo 增值券賣?

ec2home過左期就增值唔到,  只有增值券可以做到,  但買開的地方都無得賣了 . . . . . .

via HKEPC Reader for Android

有冇試過去three 網用信用卡增值?我試過,過左三日去ec2home增值,張卡都冇加到錢,最後去three 網用信用卡比錢增值先攪得掂。

樓主要增幾多??20蚊就難搞, 50可以去alfa indo買卡入.

樓主要增幾多??20蚊就難搞, 50可以去alfa indo買卡入.
正宗球迷 發表於 2020-6-7 18:00

$20夠用一個月有找!

有冇試過去three 網用信用卡增值?我試過,過左三日去ec2home增值,張卡都冇加到錢,最後去three 網用信用 ...
qtimeqtimepc 發表於 2020-6-7 16:44

搵到有$20 都可以增值到!  :)

有冇試過去three 網用信用卡增值?我試過,過左三日去ec2home增值,張卡都冇加到錢,最後去three 網用信用 ...
qtimeqtimepc 發表於 2020-6-7 16:44

Thank you!

搵到有$20 都可以增值到!  :)
rebmup 發表於 2020-6-7 19:41

仲有邊度易搵20卡? 次次去幾間問都話冇貨得50. 話3仔唔想出叫人去舖頭入算數.

仲有邊度易搵20卡? 次次去幾間問都話冇貨得50. 話3仔唔想出叫人去舖頭入算數. ...
正宗球迷 發表於 2020-6-8 18:44

我意思係網上有$20增,過期都唔怕 !

有咩值得保留這trihalo 卡

有咩值得保留這trihalo 卡
poylam 發表於 2020-6-9 11:54

這個"不能説" !