鴨記 電話卡

請教各師兄,如果是醉翁之意不在酒,去鴨記D電話卡檔(買本地通話卡)是想簡number,開心見誠話俾檔主知是想簡number,簡啱才買會否俾D檔主炳餐曚?!

請教各師兄,如果是醉翁之意不在酒,去鴨記D電話卡檔(買本地通話卡)是想簡number,開心見誠話俾檔主知是想簡nu ...
kypywk 發表於 2020-6-28 15:56

(你出條騙分題,我都呢一齊取分啦)

你估老板會点問.............候你咁樣簡卡呢?

分兩種:
1。有啲檔口有冧把 lists 貼出來或有本簿畀你選,明碼實價。
2。有啲檔口會將儲值卡的冧把寫在包裝袋面,通常號碼唔係太靚,但遇啱你自己覺得啱洗啱用就好了。

其他檔口無上面兩樣,就唔好搞人啦,前世未畀人閙過咩?

via HKEPC Reader for Android

請教各師兄,如果是醉翁之意不在酒,去鴨記D電話卡檔(買本地通話卡)是想簡number,開心見誠話俾檔主知是想簡nu ...
kypywk 發表於 2020-6-28 15:56

明碼實價去買numer / 有d 卡有標號碼,你同佢講話我揀下number 多數無問題。因為佢地scan過晒先放出來,唔會有咩標準靚號。但人人睇法唔同,可能有心頭好

聯通有時鋪頭門口, 都有D number 擺出嚟, 我無需要, 所以無問點收費

謝各位

鴨記好多檔主會 達賴喇嘛  

via HKEPC Reader for Android

You pay more, possible

好多檔都有號碼揀,有折扣架,問過同一個靚號碼有啲打9折有啲打7折又有啲打6折,有啲黑店就打59折或者57折昆水魚

回po呃分先
其實你去鴨記搵#3的第一類檔,一定冇人鬧你
一個號碼隨時賺幾倍,鬧你=斷自己米路
不過講緊最平都要幾舊...
(幾年前搵到個啱心水
唔使一舊,即磅!)
不如去雀仔搏有冇好號碼好過
至於#3第二類檔,寫得號碼畀人睇
揀下無妨,如果檔主趕客咪唔幫襯囉