[操作疑難] IMC / Lucky MNP 去 Hemat

請問有無 Ching 實測成功將 IMC / Lucky 直接 MNP 去 Hemat? 直燒做路做到?

請問有無 Ching 實測成功將 IMC / Lucky 直接 MNP 去 Hemat? 直燒做路做到?
moslwc 發表於 2020-8-26 21:49

做到

做到
Andyios 發表於 2020-8-26 23:17

Thanks

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

MVNO公司與電訊商公司沒有關係。

via HKEPC Reader for Android

去任何一間直銷都做到MNP Hemat?
最低消費$38 (卡錢)?

去任何一間直銷都做到MNP Hemat?
最低消費$38 (卡錢)?
dairyman123 發表於 2020-8-30 02:58

據報有些直銷中心不做mnp,與hemat無關。
直銷mnp最低消費應該是卡錢+增值券一張,接近$100。

MNP 去 Hemat, 費用 $100 包 SIM 及 5張 $20 增值劵

MNP 去 Hemat, 費用 $100 包 SIM 及 5張 $20 增值劵
moslwc 發表於 2020-8-30 10:30

好奇一問,點解會選擇mnp去hemat?
呢張卡應該唔少人棄用啦喎。每三個月就要入錢吊命。

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

好奇一問,點解會選擇mnp去hemat?
呢張卡應該唔少人棄用啦喎。每三個月就要入錢吊命。

via HKEPC IR Ex ...
mdws2002 發表於 31/8/2020 00:23

做跳板唔錯, 如果可以走到d voucher

今早已成功轉到 Hemat, 謝謝,包膠玩迫