個 clubsim 都唔知想點…

又難睇,又難搵資料…
剛剛仲睇錯咗以為無數據買咗2G…算就當我睇錯…
但另一張數據真係今日夠期,於是去畀錢買,點知畀錢去到一半就 load 空氣,跟住完全 log in 唔到…想點呀…

唯一好處係畀錢後終於可以設定記住張咭下次用唔駛次次入…但根本 login 唔到嘅話,有鬼用咩!

個Clubsim app update 完之後難用左好多。

個Clubsim app update 完之後難用左好多。
khchow0 發表於 2020-8-30 19:13

絕對同意你的講法, 連登入方法都煩左好多!

絕對同意你的講法, 連登入方法都煩左好多!
mayling 發表於 2020-8-30 19:56

而家可以用電腦login 買野

張club sim 成1.5年冇郁過, 個 number  是否已cancelled 及回收?

張club sim 成1.5年冇郁過, 個 number  是否已cancelled 及回收?
FT907 發表於 2020-8-31 08:09

用佢嚟登記武肺檢驗預約,睇下仲收唔收到驗證碼咪知張卡回收咗未咯!

????????

我已經係個 apps store 劣評佢

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

用個號碼開whatsapp account, 睇吓收唔收到sms.

log-in唔知嘅咩?