問CSL 5G Plan

各位師兄,現用緊 CSL 4.5G無限plan,每月收費$22x,想轉5G計劃,不知有否師兄使用中,收費又如何?

via HKEPC Reader for Android

各位師兄,現用緊 CSL 4.5G無限plan,每月收費$22x,想轉5G計劃,不知有否師兄使用中,收費又如何?

via H ...
courtdog 發表於 2020-9-5 10:29

等一年先申請。

via H ...
courtdog 發表於 2020-9-5 10:29

CSL offer 加$100升级5G,112GB,可滚至至300G,原計劃有$58用量王,升级5G就沒有用量王,但會在5G plan減回,即是現計劃加$42致$270就变為5G,112GB plan.

via HKEPC Reader for Android

CSL offer 加$100升级5G,112GB,可滚至至300G,原計劃有$58用量王,升级5G就沒有用量王,但會在5G plan ...
courtdog 發表於 2020-9-5 12:30

你咪睇下自己一個月用幾多數據,如果用少過50gb 咪可以考慮

我想問現在csl 5G 覆蓋多唔多?

我想問現在csl 5G 覆蓋多唔多?
WCC 發表於 2020-9-5 21:11

華為都收皮唔好攪咁多野

華為都收皮唔好攪咁多野
EVIS 發表於 2020-9-5 21:38

華為d 貨咪可以搵香港銷咗佢

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

手提電話究竟現時有啲咩一定要非用5G不可呢
論壇新手 發表於 2020-9-5 20:16

手機玩D即時對戰GAME eg.傳說對決果類 用5G速度效快,會降低PING數,你都唔想打打下爆ping
但現時5G未全港覆蓋下效果唔理想