10000分鐘,真係Lucky

剛在超x,見萬分Lucky連20GB,
唔洗一張紅底!

高電話用量者福音!

可惜無MNP。

真係好抵!

唔洗一張紅底!

高電話用量者福音!

可惜無MNP。 ...
lolai 發表於 2020-9-5 17:54

超x ????? 即係邊間???? 地址?????

超x ????? 即係邊間???? 地址?????
rebmup 發表於 2020-9-5 17:59

https://m.facebook.com/story.php ... id=1435254456521201

唔洗一張紅底!

高電話用量者福音!

可惜無MNP。 ...

無VoLTE

唔洗一張紅底!

高電話用量者福音!

可惜無MNP。 ...

將視線轉移去10000分鐘度,係會"嘩"一聲,但停一停諗一諗,有幾多個需要這10000分鐘呢?吾多囉。再講見到呢間野係price.com負評極之多。吾知嗰10000分鐘有冇呃鐘呢?建議出張一年天下無敵任用上網plan,咁就有啲機啦

出埋哂啲冷門野,比你爭到幾多個客?認真做好產品質數同做好個客戶服務仲好啦。

將視線轉移去10000分鐘度,係會"嘩"一聲,但停一停諗一諗,有幾多個需要這10000分鐘呢?吾多囉。再講 ...
論壇新手 發表於 2020-9-5 19:21

數據用量用戶好難百分百確定,但通話分鐘現時已經好少有投訴扣多

單係為一萬分鐘,仲有兇宅果張,平幾蚊

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

數據用量用戶好難百分百確定,但通話分鐘現時已經好少有投訴扣多

單係為一萬分鐘,仲有兇宅果張,平幾蚊

v ...
moslwc 發表於 2020-9-5 19:35

你唔好話齋打電話冇投訴,正正就係有人投訴佢張卡打電話斷線窒窒吓

你唔好話齋打電話冇投訴,正正就係有人投訴佢張卡打電話斷線窒窒吓
論壇新手 發表於 2020-9-5 20:13

CLS 近來話音問題 ( 跳落2G ) 應該係成個 network 問題