家下年卡係咪唔會考慮大陸數據…

皆因要等出年9月疫苗接種後先可以通關…

via HKEPC Reader for Android

皆因要等出年9月疫苗接種後先可以通關…  

via HKEPC Reader for Android
g4compu 發表於 2020-10-11 19:43

祖國疫苗, 應該唔駛出年9月, .......

通關後數據又可能有新產品, 唔需要急住

祖國疫苗, 應該唔駛出年9月, .......

通關後數據又可能有新產品, 唔需要急住 ...
wlai888 發表於 2020-10-11 19:46

今日新聞報告咗話香港區要明年9月先全民接種哂疫苗…

幾種病毒株,
也吾到你有机会打齊。
我估明年今日應該限制規則下通关,
经济都捱吾到玩甘久。

唔好估,幾時放你班港豬上去,同有冇疫苗關系唔大

百佳卡都有中澳台漫遊一年plan

百佳卡都有中澳台漫遊一年plan
ze123 發表於 2020-10-12 09:31

我仲有張大陸咭年尾到期未開咭.......

師兄有無買番十張, 八張百佳咭玩下???

我仲有張大陸咭年尾到期未開咭.......

師兄有無買番十張, 八張百佳咭玩下??? ...
wlai888 發表於 2020-10-12 10:19

30/9 中移大灣區30 &3日要開哂佢用

30/9 中移大灣區30 &3日要開哂佢用
NeTZoO 發表於 2020-10-12 10:29

我果張好似唔係尼張, 今晚 check 下先, 開左仲有一年, 上唔倒去, 就香港玩埋佢......

舊年有張年都用中港,今年全部轉哂本地,因為有排都上唔到去做野