其實我自己私人電話就係用Hello+年卡,依家唔想比私人電話啲客所以想開張工作用嘅number,放係我部舊iPhone ...
00高達 發表於 2020-11-9 09:04

imc揾艇仔搞,平D又可以揀number

返新工要有個number比客人call/WhatsApp到自己,想請教下各位應該,有咩平plan適合我用??

每月要求:
通 ...
00高達 發表於 2020-11-8 21:58

Chatime (10000 mins + 100G social media) $88 + if necessary any (20G + 2000mins voice) approx $100 non-3 prepaid SIM
Totally $188 for a year

回復 17 #ze123

續約都係一樣88蚊有一萬分鐘?
咁都唔錯wo,如果唔介意開新號碼用來傾電話就最抵

via HKEPC Reader for Android

IMC最近都間歇性接唔到電話,問CS佢話因為CSL做緊5G upgrade, 叫我set做3G頂住先

回復 ze123

續約都係一樣88蚊有一萬分鐘?
咁都唔錯wo,如果唔介意開新號碼用來傾電話就最抵

via  ...
edenli 發表於 2020-11-9 17:43

係抵用

豐澤增值券有20% bonus

感謝各位嘅意見!
最後我去imc合作舖頭買左張新number 10gb+1000min 年卡 $98

感謝各位嘅意見!
最後我去imc合作舖頭買左張新number 10gb+1000min 年卡 $98 ...
00高達 發表於 2020-11-10 20:45

你早左幾日問
好似話萬能今日出左個10000分鐘的玩法
...

你早左幾日問
好似話萬能今日出左個10000分鐘的玩法
...
蛋牛治 發表於 2020-11-18 03:41

無辦法啦!我急住開個新number比啲客可以搵我