中移動雙11又有$11睇片plan

Miss左2次,今次終於出左個號碼$132一年玩下

今年因為升級$168真無限不需要開其他卡玩

No use, only watch youtube 20G...........................

No use, only watch youtube 20G...........................
iamla 發表於 2020-11-9 15:04

我當出個新順口號碼

請問一下有無link?

請問一下有無link?
rx78_nt-1 發表於 2020-11-9 15:07

https://eshop.hk.chinamobile.com ... linfo.html?cid=1322

想問下....500mb用完連睇片數據都唔用得?

當該月本地數據用量用完時,所有數據服務(包括本地數據及本地指定視頻數據)將暫停至下一個賬單月。

想問下....500mb用完連睇片數據都唔用得?

當該月本地數據用量用完時,所有數據服務(包括本地數據及本地指 ...
路人丁戊戌 發表於 2020-11-9 15:29

寫得就應該係了

Miss左2次,今次終於出左個號碼$132一年玩下
s2140091 發表於 2020-11-9 14:26

師兄,
請問係唔係優惠月費$11 x 合約期限(月)12 = $132 ?
但網頁話$11係首個月,而月費要$28
速度係?號碼要新開嗎?
謝謝。

師兄,
請問係唔係優惠月費$11 x 合約期限(月)12 = $132 ?
但網頁話$11係首個月,而月費要$28
速度係?號 ...
alfredkuu 發表於 2020-11-9 16:17

速度唔清楚,可以開新號碼或轉台