加價鳥想轉台 求推薦MNP 上台/儲值卡

希望可以:
20GB/ Month
21mbps 以上
最緊要可以MNP

睇過下more mobile 同埋 lucky sim 好似唔錯 但唔知有沒伏

各師兄 有沒推薦?

希望可以:
20GB/ Month
21mbps 以上
最緊要可以MNP

睇過下more mobile 同埋 lucky sim 好似唔錯 但唔知有 ...
wwwilson123 發表於 2020-12-30 14:23

More有限時優惠$499 365GB一年

希望可以:
20GB/ Month
21mbps 以上
最緊要可以MNP

睇過下more mobile 同埋 lucky sim 好似唔錯 但唔知有 ...
wwwilson123 發表於 2020-12-30 14:23

黑卡

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

希望可以:
20GB/ Month
21mbps 以上
最緊要可以MNP

你要明白MVNO風險較高,但如果要MNP入儲值卡的話,正台和特約經銷商的,選擇很有限。

via HKEPC Reader for Android

luckysim 有volte vowifi

希望可以:
20GB/ Month
21mbps 以上
最緊要可以MNP

要mnp我唔會用mvnp, 有彈性係3萬, 可以開月plan(黑$70-80)或70+30年plan($230-240)

你要明白MVNO風險較高,但如果要MNP入儲值卡的話,正台和特約經銷商的,選擇很有限。

via HKEPC Reader  ...
daemongmong 發表於 2020-12-30 16:00

成日聽到有些人說mvno風險如何如何,可具體說明下有什麼問題發生過嗎?因打算簡單轉去lucky sim

Thanks!

成日聽到有些人說mBno風險如何如何,可具體說明下有什麼問題發生過嗎?因打算簡單轉去lucky sim

Th ...
wymwym 發表於 2020-12-31 11:41

luckysim有齊volte vowifi 又多選擇

自己覺得無問題就得啦。

luckysim有齊volte vowifi 又多選擇

自己覺得無問題就得啦。
ze123 發表於 2020-12-31 11:46

sure thanks.  will give it a try anyway.