請問LUCKY SIM 係用咩台?

以前用過SHINETOWN, IMC 和SOSIM年咭,今日起鴨記,阿姐介紹LUCKY SIM ,只係$35
請問LUCKY SIM 係用咩台?

SHINTOWN 用CMHK ,好多地方都收唔到,就算收到一兩格都會LOAD 空氣
IMC 用CSL ,COVERAGE 唔錯,比得上SMC
SOSIM 用three ,以前orange 年代收爆都窒,依家three 收到兩三格都load 空氣

比人介紹?用csl。good luck

比人介紹?用csl。good luck
論壇新手 發表於 2021-1-1 16:10

我想本身搵IMC ,但鴨記唔見有,上網訂要$95 蚊
見LUCKY SIM 只係$35,所以買黎試下

請問LUCKY SIM 係42mb/s or 21mb/s?

21mbps

請問LUCKY SIM 係42 ...
ronan 發表於 2021-1-1 17:56

你唔係話CSL網絡質素差既咩?

https://www.hkepc.com/forum/view ... 6408&highlight=

via HKEPC Reader for Android

請問LUCKY SIM 係42 ...
ronan 發表於 2021-1-1 17:56

唔知自己買咗咩?

你唔係話CSL網絡質素差既咩?

via HKEPC Reader for Android
raymondchan338 發表於 2021-1-1 18:52

你睇下我講乜先

‘IMC 用CSL ,COVERAGE 唔錯,比得上SMC‘

樓主唔似係問野
似打手引導人

Lucky呢排冇乜話題靜咗落嚟,有可能專登揾打手出個post,溫故知新一下都吾出奇,叫大家唔好忘記佢"lucky"呀。

弊!又幫佢推post添

Lucky呢排冇乜話題靜咗落嚟,有可能專登揾打手出個post,溫故知新一下都吾出奇,叫大家唔好忘記佢"lucky" ...
論壇新手 發表於 2021-1-2 01:04

唔知你點解咁憎lucky
不過樓主真係似hardsell多過問野