數碼通mnp48蚊儲值卡全線冇貨?

問左4,5間都話冇,98蚊就即可有,係真冇貨定係sales唔肯做48蚊?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

48蚊無左好耐啦,上個月幫朋友由爛雀轉去68蚊
呢期可能連68蚊都賣爆埋

之前有報告話鋪無貨,都仲有街霸可以出貨。$48卡成日無貨,其實唔係今日事,幾年前一樣係咁,當其時幾乎全世界報告無貨,我仍然喺銅鑼灣不同時期做到兩張,見佢櫃筒內大把貨添。唔知今時今日真無貨,定學咗隔離hello卡了!

其實應該幾好賺吖
個個過冷河
轉完$48個幾兩個月又轉走
都冇乜用過啲service

咁而家3台過冷河用咩好?
Mo sim唔得
中移動儲值卡最平$100起跳
雀仔預繳三個月

又係用csl mnp 壹年 拾激 加 壹仟分鐘 付款柒拾元正。分鐘同埋數據都吾算多,但當養住嗰冧把同埋過冷河都可以諗下。

其實應該幾好賺吖
個個過冷河

Mo  ...
lkclkc2003 發表於 2021-1-4 22:58

幸運咭

48蚊無左好耐啦,上個月幫朋友由爛雀轉去68蚊
呢期可能連68蚊都賣爆埋
NeTZoO 發表於 2021-1-4 13:56

where you get the $68 sim card? There is no blank  $68 prepaid sim card which I can use for MNP in smartone shops in Yuen Long. I asked all the smartone shops in Yuen Long. so sad

其實應該幾好賺吖
個個過冷河

Mo  ...
lkclkc2003 發表於 2021-1-4 22:58

why not MNP MORE MOBILE, only $78 (10G, 3333 minutes)
上台卡 或 儲值卡都可以轉到MORE MOBILE
現代移動(MORE MOBILE)為本地MVNO,採用CSL 4G網絡,速度上限42Mbps
免年費、免牌照費
有多款本地數據連通話組合可選擇

where you get the $68 sim card? There is no blank  $68 prepaid sim card which I can use for MNP  ...
peterpeterpeter 發表於 2021-1-5 11:27

官塘APM 分店

好多都冇貨,可能真係多人買