一見More....都應該唔好買啦!
樓主年少. 一定未聽過大名鼎鼎既"十驚惶" ...
FT907 發表於 2021-1-8 14:13

未必人人都知.

仲入錢?
ze123 發表於 2021-1-8 15:27

咁樓主不聽老人言, 未享受過十驚惶既 super service嘛......
堅持要入錢繼續玩, 咪成全佢囉

你用乜方法入三草野? 入左未?
FT907 發表於 2021-1-8 03:26 PM
未!用邀費靈入囉!30唔得50得掛

多口問句。張卡好吾好用?

如果吾好用,轉走佢。
論壇新手 發表於 2021-1-8 02:29 PM

轉走佢.  係指mnp?定戶口結餘都轉到

咁樓主不聽老人言, 未享受過十驚惶既 super service嘛......
堅持要入錢繼續玩, 咪成全佢囉 ...
FT907 發表於 2021-1-8 03:35 PM
即係點?跟唔貼,講白少少得唔得?另外岩岩出左張lucky年卡,test過,疾疾地

即係點?跟唔貼,講白少少得唔得?另外岩岩出左張lucky年卡,test過,疾疾地
...
xxmartin 發表於 2021-1-8 15:56

上google , 打"  十驚惶" search

仲整多張LUCKY 咭, 咩玩法???

樓主應該唔係HKEPC熟客...........

仲整多張LUCKY 咭, 咩玩法???

樓主應該唔係HKEPC熟客...........
wlai888 發表於 2021-1-8 16:59

2倍驚惶!

2倍驚惶!
FT907 發表於 2021-1-8 05:04 PM

我頂,我係街到,早晌嘛巴打!算啦!mnp去3

我頂,我係街到,早晌嘛巴打!算啦!mnp去3
xxmartin 發表於 2021-1-8 17:21

「標萬」只可在指定特約經銷商做MNP,如要電訊商自家的儲值卡,門市職員會為難或沒有貨,成功率低。

via HKEPC Reader for Android