買號碼再帶過儲值卡問題

想開個新號碼,但是想簡號碼,然後將來再帶走去儲值卡,
通常是否要綁plan綁你一段時間?
邊個台簡號碼好?絕對不是高要求什麽88那些

邊個台簡號碼好? ...
陳生 發表於 2021-1-11 00:48

落鴨記慢慢行啦, 不把你選

via HKEPC Reader for Android

邊個台簡號碼好? ...
陳生 發表於 2021-1-11 00:48

https://www.birdie.com.hk/mobile/?lang=zh

https://shop.hkcsl.com/MobOs/add ... 0P1&language=zh

1. 直接買有得揀號碼嘅儲值卡咪唔使轉囉

2. 去台揀號碼,通常靚號碼要捆綁貴plan,年期亦唔會短

3. 網上揀上台,中聯通同自由鳥可以自己入幾個digit去篩選,但號碼非常一般

1. 直接買有得揀號碼嘅儲值卡咪唔使轉囉

2. 去台揀號碼,通常靚號碼要捆綁貴plan,年期亦唔會短

3. 網上 ...
slt 發表於 2021-1-11 19:50

如果想穩d介乎靚號同免費差號選擇,哪裏選擇比較好?

如果想穩d介乎靚號同免費差號選擇,哪裏選擇比較好?
陳生 發表於 2021-1-12 00:30

靚唔靚就見仁見智

靚number有時真係睇自己
好似我咁
有次係雀仔玩玩下
見到個XYYY 跟住lucky number
諗都冇諗就買起咗 然後即月轉走

自由鳥,Mo,中移動都出過靚/順口號碼
當中有633X X33X , ABBC CCBA 等等,全部無4無7

自由鳥,Mo,中移動都出過靚/順口號碼
當中有633X X33X , ABBC CCBA 等等,全部無4無7 ...
s2140091 發表於 2021-1-12 10:40

其實真的不需要貴價靚number
現在主號尾數太核突,用甘耐衰甘耐

自由鳥,Mo,中移動都出過靚/順口號碼在哪裏選?他們直接賣號碼還是上台

号码最重要順口,易记。
我都系去鸭记看$20/25卡后面有号码寫住,
順口就買下來!