上台最平嘅plan係邊隻?主要為咗keep號碼又唔會因為唔記得增值而無咗個號碼

幫屋企人開嘅hello卡佢今日發覺用唔到,check 過原來12月26日到咗期,應該攞唔返。

所以想要個平價上台plan,佢極少打電話,上網用年卡。

其實mark低個日子有幾難?如果佢都識得用上網,點解又唔留意SMS提示?
不過呢啲都過咗去,上台最平應該係聯通積木plan,簽2年約月費$11起,但3萬會仲平仲好,不過你怕唔記得增值。

其實mark低個日子有幾難?如果佢都識得用上網,點解又唔留意SMS提示?
不過呢啲都過咗去,上台最平應該係聯 ...
klch0214 發表於 2021-1-11 11:45

其實我有用個 Prepaid Checker app 記低所有 hello 卡資料,但有時呢啲嘢錯過咗就錯過咗,佢自己對SMS又唔係咁主動咁睇/了解。

EPC特色就係呢D答非所問
長頸鹿 發表於 2021-1-11 12:01

我講完感想之後有提議畀樓主,都算答非所問?咁你係咪又答非所問?似乎你都好乎合EPC特色

club sim 算唔算 ?

club sim 算唔算 ?
googoogoogoogaa 發表於 2021-1-12 12:58

你JOIN auto renew $28 就算. 否則一年俾 $6 唔算.

幫屋企人開嘅hello卡佢今日發覺用唔到,check 過原來12月26日到咗期,應該攞唔返。

所以想要個平價上台pla ...
thumbsup 發表於 2021-1-11 11:38

聯通, $11/month
玩得儲值卡又會忘記增值?

其實我有用個 Prepaid Checker app 記低所有 hello 卡資料,但有時呢啲嘢錯過咗就錯過咗,佢自己對SMS又 ...
thumbsup 發表於 2021-1-11 11:54

係你比卡佢用, 同佢增值, 就係你嘅責任囉.
我自己管理家人幾張卡都是同佢哋幕後增值,  因為唔使經過佢嘅電話,  到期就自己打電話入錢落佢哋張卡度就搞掂