ZMI 香港有冇得保架 ? 定要寄返大陸 ? 定係直接去垃圾桶算  ?
eh3339 發表於 2021-1-14 12:33

Sorry, and you should buy local hong good.  IMO, we should stay away from taoboo electronic goods.

ZMI 香港有冇得保架 ? 定要寄返大陸 ? 定係直接去垃圾桶算  ?
eh3339 發表於 2021-1-14 12:33

淘就冇啦,因為香港有行貨

ZMI 香港有冇得保架 ? 定要寄返大陸 ? 定係直接去垃圾桶算 ?

應該係壞機啦, power saving settings 都冇 enabled。
買左 3XX 人仔。
eh3339 發表於 2021-1-13 19:01

taoboo stuff, the chance of getting a lemon is not low

回覆 1# eh3339

如果休眠, 只係輕觸一下就會著回, 唔似開機再等訊號, 有少少分別.

回覆 9# clamchowder

插住火牛, 唔會入休眠架.

我用咗多過兩年, 屋企代替寬頻俾手提電腦上網. 情況啱啱相反, 開咗自動休眠, 但從來都不會休. (用時是插住火牛的.) 新舊app及web介面都試過攪設定.

2樣都 "冇 enable" 既。
我啱啱將佢 factory reset 左, 再試多一兩日如果都係唔得就唯有放棄
唔該晒各位師兄。

有冇去app入面的智能管理
關除 15分鐘無連結自動休眠和5分鐘無移動網絡自動休眠 ...
靈機一觸 發表於 2021-1-13 20:18

應該係壞機啦, power saving settings 都冇 enabled。
買左 3XX 人仔。
eh3339 發表於 2021-1-13 19:01

有冇去app入面的智能管理
關除 15分鐘無連結自動休眠和5分鐘無移動網絡自動休眠

買左 3XX 人仔。