回覆 1# eh3339

如果休眠, 只係輕觸一下就會著回, 唔似開機再等訊號, 有少少分別.

應該係壞機啦, power saving settings 都冇 enabled。
買左 3XX 人仔。
eh3339 發表於 2021-1-13 19:01

taoboo stuff, the chance of getting a lemon is not low

ZMI 香港有冇得保架 ? 定要寄返大陸 ? 定係直接去垃圾桶算 ?

ZMI 香港有冇得保架 ? 定要寄返大陸 ? 定係直接去垃圾桶算  ?
eh3339 發表於 2021-1-14 12:33

淘就冇啦,因為香港有行貨

ZMI 香港有冇得保架 ? 定要寄返大陸 ? 定係直接去垃圾桶算  ?

Sorry, and you should buy local hong good.  IMO, we should stay away from taoboo electronic goods.

其實我淘之前都周圍 (price.com.hk) 問過, 周圍都冇貨我先之淘。

香港邊度有行貨賣呀 ?

仲可當尿袋用,唔洗掉去垃圾桶

其實我淘之前都周圍 (price.com.hk) 問過, 周圍都冇貨我先之淘。
eh3339 發表於 2021-1-14 15:05

我2020年11月買港行貨都要成$478蚊!比較貴

我用開 zte, huawei, 冇咩問題