我用開MASS的儲值卡快到期, 想MNP去另一張儲值卡養號碼

新的儲值卡可以沒有或很少數據都得.

要有通話分鐘

愈長年期愈好, 如只係一年, 咁最好一年後都可以入錢續命.

有冇推荐呢?

要有通話分鐘

愈長年期愈好, 如只係一年, 咁最好一年後都可以入錢續 ...
askl 發表於 2021-2-17 18:40

3HK國際萬能卡,$65無限VoLTE分鐘Plan

要有通話分鐘

愈長年期愈好, 如只係一年, 咁最好一年後都可以入錢續 ...
askl 發表於 2021-2-17 06:40 PM

我覺得先走去club sim 先.過左條死線先再轉MNP儲值卡好些

我覺得先走去club sim 先.過左條死線先再轉MNP儲值卡好些
stephen1029dog 發表於 2021-2-18 11:27

人地要有通話分鐘啊...... 點會推ClubSIM啊......
唔洗諗一定係萬能最好又方便,去食蕉畀$90就做到MNP,之後每年畀$50就續到一年。

人地要有通話分鐘啊...... 點會推ClubSIM啊......
唔洗諗一定係萬能最好又方便,去食蕉畀$90就做到MNP,之 ...
klch0214 發表於 2021-2-18 11:36

有冇佢詳細的不同GB / 分鐘 數目, 我以睇下? 佢有冇官網?

要有通話分鐘

askl 發表於 2021-2-17 18:40

MASS即係乜

via HKEPC Reader for Android

MASS即係乜

jimmyboy 發表於 2021-2-19 23:51

「X眾」電訊。

MASS即係乜

jimmyboy 發表於 2021-2-19 23:51

大眾電訊

回復 1 #askl

養號長過一年要有分鐘咁MNP去Lucky Sim都唔錯,下面呢2個係MNP價,上個月問價錢應該無變:

2年plan:
50GB+3000分鐘 $200 (42Mbps)

3年plan:
500MB+500min $150 (無記錯係21Mbps)

回復 askl

養號長過一年要有分鐘咁MNP去Lucky Sim都唔錯,下面呢2個係MNP價,上個月問價錢應該無變:

2年 ...
控制 發表於 2021-2-21 11:10

係邊問?及係邊做mnp 手續?