打idd返大6,邊間平?低用量…

hello卡呢?

唔平

wechat out,google voice,一美分一分钟

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

Hello idd除左菲律賓印尼外打去邊都貴,打返大陸既話中移動d卡或hemat會平d

via HKEPC Reader for Android

Hello idd除左菲律賓印尼外打去邊都貴,打返大陸既話中移動d卡或hemat會平d

via HKEPC Reader for Android ...
taison 發表於 2021-4-1 17:57

點貴,點平法?

wechat out,google voice,一美分一分钟

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)
frozenthrone 發表於 2021-4-1 08:39

請問如果用香港電話號+8529XXXXXXX登記賬號,打出電話到香港手機號碼時,對方是否會見到來電號碼是+8529XXXXXXX?

請問如果用香港電話號+8529XXXXXXX登記賬號,打出電話到香港手機號碼時,對方是否會見到來電號碼是+8529XX ...
post 發表於 2021-4-1 19:49

唔係, 剛剛試過唔係顥示香港號碼, 係顯示國外號碼.

唔知佢幾時改左, 以前係可以 show 你登記果個香港號碼的.

唔係, 剛剛試過唔係顥示香港號碼, 係顯示國外號碼.

唔知佢幾時改左, 以前係可以 show 你登記果個香港號 ...
edwardlee 發表於 2021-4-1 19:55

多謝回覆。

via HKEPC Reader for Android

7仔
買張  華美卡
50蚊300多分鍾
180日到期
不過要扣本地分鐘
搜華美電話卡

有些idd公司,首次登记送$28,我十年也用不完!0.19-0.38/1分钟