灰鴨vs激 邊款好?

終止o左家用寬頻o既服務
改用4g wifi router (Huawei E5576)
而家考慮緊
1) 灰鴨 70GB $110
2) 激 70GB $113

純屋企數據上網用, 未知自己會用幾多
之前買過張sosim已過期, 但仲有貓頭鷹同社交數據到5月中,
但貓頭鷹時間, 睇youtube 窒到咩咁
所以唔考慮用sosim了
灰鴨 vs 激, 邊隻好?

睇你邊間收得好囉

鴨,夠平

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

2間買哂自已試,又唔係貴

推 灰鴨,4G不限速~
issac159159 發表於 2021-4-29 21:38

路過,請問激40gb年咭最平可以幾多錢有交易?
鴨10GB,gb年咭最平又幾多有交易?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

兩張都用過鴨寄快速好多,,激 垃圾卡

路過,請問激40gb年咭最平可以幾多錢有交易?
鴨10GB,30年咭最平又幾多有交易?

via HKEPC IR Pro 3.6. ...
reliever 發表於 2021-4-29 23:38

激40GB                     價錢網 最平賣 $78
淺藍鴨10GB              價錢網 最平賣 $45
橙鴨30GB                 價錢網 最平賣 $70

我會揀激
數碼通網路比較好

激40GB                     價錢網 最平賣 $78
淺藍鴨10GB              價錢網 最平賣 $45
橙鴨30GB+6GB       價錢網 最平賣 $70
issac159159 發表於 2021-4-30 15:09

見啲貼紙寫到2020,今年都有+6GB?