我中移動 6月28 收返正價(已解決)

一直月費78 。今日收到信6月28開始收正價
想問有咩台 可以帶號碼走人 月費又平 隨便5gb數據就可以

岩先打去cut約 佢比返舊合約價錢我 我接受

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

儲值卡: hkmobile/3DIY
上台:mvno $48 5GB

via HK ...
yipyipfung 發表於 2021-6-8 10:17

Mnp 萬能卡
80G+30G社交
$328x(80÷110)=$238.54
$238.54÷12個月=19.87

via HKEPC Reader for Android

For monthly plan, 3 $78 8GB 21Mbps FUP 2Y contract is an option

岩先 ...

仲上台?

畀我會轉去 3DIY ,  若發現接收唔理想, 再轉第二個網. 總之就係唔簽死約

仲上台?

畀我會轉去 3DIY ,  若發現接收唔理想, 再轉第二個網. 總之就係唔簽死約 ...
1個閒人 發表於 2021-6-8 10:55

OP has updated the title.  As expected, monthly plan is the cup of tea (to many)

仲上台?

畀我會轉去 3DIY ,  若發現接收唔理想, 再轉第二個網. 總之就係唔簽死約 ...
1個閒人 發表於 2021-6-8 10:55

因為個號碼 綁左好多付款app

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

因為個號碼 綁左好多付款app  

yipyipfung 發表於 2021-6-8 11:06

個號碼可以帶埋轉台的
下次要續約前, 來搵個抵用年咭參考下

岩先 ...

78月費咁貴,個個台都得啦下話…

via HKEPC Reader for Android

回覆 7# yipyipfung

轉台同有冇綁付款APP好似冇關係喎