有冇年卡可以MNP 同有留言服務?

我而家用緊幾年前MNP 黃萬plan,想開留服務佢話呢個plan 唔得,想問有冇其他年卡有留言服務,又太約有十幾GB?

3diy

我而家用緊幾年前MNP 黃萬plan,想開留服務佢話呢個plan 唔得,想問有冇其他年卡有留言服務,又太約有十幾GB? ...
dumpav 發表於 2021-6-10 00:20

三萬增值
每個月扣錢就開到㗎啦

我黃萬plan重有$40+ 結餘,想打code 開+$5留言,佢sms 話呢個plan 唔support?
黃萬可唔可以轉其他萬?

我黃萬plan重有$40+ 結餘,想打code 開+$5留言,佢sms 話呢個plan 唔support?

dumpav 發表於 2021-6-10 03:53

WhatsApp客服幫手。

官網話留言信箱組合申請服務
**126*3#
唔得呀?

已whatsapp, 佢只send website link 比我.
打咗**126*3#, sms reply ,此服務不能用於此卡.

3 diy,club sim,利申,以上全部自己上網做過mnp

via HKEPC Reader for Android

留言服務自己要再閞個$5月費pkan

via HKEPC Reader for Android

已whatsapp, 佢只send website link 比我.
打咗**126*3#, sms reply ,此服務不能用於此卡. ...
dumpav 發表於 2021-6-10 10:24

我剛剛開到, 咁就扣左5蚊喇

螢幕擷取畫面 2021-06-10 143926.jpg