[操作疑難] 聽啲親威講, 最近成有日電話打來亂追數, 無借過錢都照打來亂追, 每日高達一至二百個電話

聽啲親威講, 最近成有日電話亂打來亂追數,無借過佢錢無呢個人都照打來亂追, 每日高達一至二百個電話
點先查到來電者資料? 例如: 公司名, 地址, 姓名或更多其他相關資料

回覆 1# landfi

enable whitelist drop other

聽啲親威講, 最近成有日電話亂打來亂追數,無借過佢錢無呢個人都照打來亂追, 每日高達一至二百個電話
點先查 ...
landfi 發表於 2021-6-11 16:09

如果係同一個電話打嚟,  block咗佢咪得囉

點先查 ...
landfi 發表於 2021-6-11 16:09

點查到...收數佬又係用太空卡..你點夠佢玩...換電話最實際

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

回覆 2# bendoraemon
呢個佢做緊, 來電靜音, 只是個電話成日在度狂有來電, JAM住曬條線

回覆 3# FT907
佢睇到的電話大部分都唔同, 得幾個一樣

呢個佢做緊, 來電靜音, 只是個電話成日在度狂有來電, JAM住曬條線
landfi 發表於 2021-6-11 16:31

打親都冇人聽,   佢打多幾日,  就唔打㗎啦,    你估佢好得閒?

回覆 6# FT907
好似唔只幾日
另WHATSAPP有恐嚇淋紅油相, 恐嚇淋屎/尿文字, 追數錄音都有

回覆  FT907

唔只幾日
landfi 發表於 2021-6-11 16:34

我唔信佢打足成個禮拜囉

回覆  bendoraemon

回覆  FT907
佢睇 ...
landfi 發表於 2021-6-11 16:31

佢用軟件打可以唔同號碼..你block 都冇用...你唯一可以做由佢等佢放棄...

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

佢用軟件打可以唔同號碼..你block 都冇用...你唯一可以做由佢等佢放棄...

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS ...
56734 發表於 2021-6-11 16:38

用咩軟件可以改電話號碼打出?   呢樣嘢有啲興趣