任睇YOUTUBE

英國voxi有一個PLAN,每月比12鎊,可以任睇YOUTUBE , NETFLIX

請問香港那一張SIM CARD 可以任睇YOUTUBE

萬能黑卡($50)或兩月卡($60):
30日24Gb行42Mbps,之後fup無限行3.6Mbps;
每晚11~7歡樂通宵,無限行7.2Mbps;
如果看一般youtube 1080p video就沒有問題,只需要行2Mbps。

能黑萬卡($50)或兩月卡($60):
30日24Gb行42Mbps,之後fup無限行3.6Mbps;
每晚11~7歡樂通宵,無限行7 ...
csuse123 發表於 2021-8-20 21:07

3 international supreme's black plan -> 100G after 23/6/2021
萬能黑卡 I think it will also increase FUP to 100G

英國voxi有一個PLAN,每月比12鎊,可以任睇YOUTUBE , NETFLIX

請問香港那一張SIM CARD 可以任睇YOUTUBE ...
peter2018 發表於 2021-8-20 20:02

其實係手機睇youtube根本唔駛用1080p。。用360p慳好多data啦。。

via HKEPC Reader for Android

其實係手機睇youtube根本唔駛用1080p。。用360p慳好多data啦。。

via HKEPC Reader for Android ...
jimmyboy 發表於 2021-8-23 12:44

傻的嗎?
依家d手機都係1080p高清MON, 720p既視頻仲可以接受, 低於720p都係好濛

任睇唔等於快。

via HKEPC Reader for Android

傻的嗎?
依家d手機都係1080p高清MON, 720p既視頻仲可以接受, 低於720p都係好濛 ...
nnd 發表於 2021-8-23 13:30

同意... 360P 真係接受唔到.
720P OK

So sim la, 基本上你都好難用得爆SO SIM D DATA

真心請教
呢類如果用左 web site youtube
Or VPN 左
佢仲認唔認到我去左 youtubr/ netflix 計流量呢?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

真心請教
呢類如果用左 web site youtube
Or VPN 左
佢仲認唔認到我去左 youtubr/ netflix 計流量呢?

via ...
jasonwkc 發表於 2021-8-23 17:12

我估計 website 應該認得到. 但要睇個 plan 包唔包 website 定係只包 app. 但通過 VPN 理應認唔到. 否則你個VPN即係癈的.

我估計 website 應該認得到. 但要睇個 plan 包唔包 website 定係只包 app. 但通過 VPN 理應認唔到. 否則 ...
edwardlee 發表於 2021-8-23 19:55

VPN 左應該都係唔得
不過唔知有用 adblocker 之類 DNS 又得唔得呢?????

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)