有沒卡可以不計抖音流量

類似3,社交app流量

via HKEPC Reader for Android

現在月咭咁平, 都唔夠樓主用?!
請問樓主每月數據耗量是多少?

類似3,社交app流量

orbxat 發表於 2021-9-7 06:43
可以話你知除非tiktok重返香港,否則你係無可能喺香港搵到免流量卡

現在月咭咁平, 都唔夠樓主用?!
請問樓主每月數據耗量是多少?
1個閒人 發表於 2021-9-7 09:08

用高清睇主播開live每個鐘都要用~1GB
如每日睇3、4個鐘, 每個月~100GB都唔出奇.
睇下有夜貓子時段(23-7)個的卡啱唔啱啦.

睇下有夜貓子時段(23-7) ...
PN420 發表於 2021-9-8 14:13

我呢D少用手機嘅人, 真係幻想唔到每日睇4個鐘手機

睇下有夜貓子時段(23-7) ...
PN420 發表於 2021-9-8 14:13

上個月mylink-utv亦有活動,看直播可賺取sim卡和積分(見另有帖討論),所以我也嘗試玩玩。但只見那些所謂主播的直播,無聊得很,有在食飯、剪髮洗頭、打機、唱歌、占卜、化妝等等,如果不是要看30分鐘才計分,晨早就關機,所以通常做完所有任務,手機就放到櫃桶,等夠30分鐘就關機,而一賺到足夠分鐘,就刪app。
真不知道有什麼好看?
計過每日花了約500Mb(歡樂通宵時段),一共要10日才完成所有任務,即是用了5Gb,而得到了一張30Gb的5G sim 卡,總算有賺。

我呢D少用手機嘅人, 真係幻想唔到每日睇4個鐘手機
1個閒人 發表於 2021-9-8 14:19

你看下抖音就知道