準備轉台 想請各位師兄俾啲意見

舊約數記10月到期 用緊4.5G無限速任用 , 新台 想轉3/CSL或其他台(公司同屋企收數記好差 接近收唔到) , 但又見有師兄話3仔鎖速 CSL地鐵LOAD空氣 想請各位師兄俾啲意見    PLAN係用開用4.5G無限速任用

C兄系數記每個月用唔用到200GB?

C兄系數記每個月用唔用到200GB?
hehan17 發表於 2021-9-15 11:53

之前未搬未轉工 大約每個月100左右

舊約數記10月到期 用緊4.5G無限速任用 , 新台 想轉3/CSL或其他台(公司同屋企收數記好差 接近收唔到) , 但又 ...
無錢砌機 發表於 2021-9-15 11:45

百佳買張sosim試左先

舊約數記10月到期 用緊4.5G無限速任用 , 新台 想轉3/CSL或其他台(公司同屋企收數記好差 接近收唔到) , 但又 ...

舊年 3 月我 SMT contract 完, 我提早 3 個月去門市搞上台轉儲值卡, 可以夾好晒時間日子不會有風險
從此次後上網可以隨你喜好, 輪流用 4 個台的儲值卡, 又唔怕上唔到網, 又比上台平一大截
不過你咁大食, 都唔知有冇儲值卡合用
PS: 用雙卡機

我用緊CSL, 地鐵上網無load 空氣
其實club sim 有3個月短約, 你可以試一試再決定

舊年 3 月我 SMT contract 完, 我提早 3 個月去門市搞上台轉儲值卡, 可以夾好晒時間日子不會有風險
從此 ...
c14101 發表於 2021-9-15 15:37

同意, 轉台都係早少少攪, 夾好曬時間最穩陣

club sim 42 Mb plan非常垃圾,包你極後悔

$138/月,經常load 空氣

從此 ...
c14101 發表於 2021-9-15 15:37

數碼通儲值卡?