回覆 29# Ericsson

1100-1900 一定見到,取卡在5g展頭,夾公仔 在中間玩完有濕紙巾,夾到再送$50  優惠餐券

https://5glab.smartone.com/81-r796i
easygoHK 發表於 2021-11-20 02:50

回覆  Ericsson

1100-1900 一定見到,取卡在5g展頭,夾公仔 在中間玩完有濕紙巾,夾到再送$50  優惠餐券 ...
easygoHK 發表於 2021-11-20 02:57

謝謝師兄
每個qr code是否只限取一張5G卡?
同埋, 要登記電郵既, 但唔見有電郵要收

剛收到qr code後, 就收到NIKEHK SMS驗證碼, 好恐怖 , 好彩用副號登記..
睇黎我手機已經中招

各位師兄盡量唔好用主號登記

會唔會只係巧合,我無收到其他sms,  一個電話號碼只可以登記一次取個qrcode, 記得save  或cap 圖,唔會收到email
每個qr code只可用一次(取4 禮品一張5G卡,一次夾公仔如1樓圖)

謝謝師兄
每個qr code是否只限取一張5G卡?
同埋, 要登記電郵既, 但唔見有電郵要收:c ...
SYW 發表於 2021-11-20 10:23

唔關你個原本個QR code入場券事,上到去,一入門口旁邊個接待處已經有宣傳掃code攞禮品,行入啲換領counter,一樣有code俾人掃,不過門口無乜人知亦無人掃,嗰度有兩個code掃完登記攞唔同禮品。登記就要用電話號碼,即時OTP認證,而唔會查門券,即係你有10張卡喺手,而又收到短訊,你就可以登記10份禮品,登記完會有QR code出俾你攞禮品,去counter可以一次過攞晒佢。我攞咗卡,玩咗夾扭蛋,最後去禮品售賣點攞堆三合一充電線。

唔關你個原本個QR code入場券事,上到去,一入門口旁邊個接待處已經有宣傳掃code攞禮品,行入啲換領count ...
sojoke 發表於 2021-11-20 11:03

仲有三合一充電線咩?  我上去2次,1次7點已無禮品取,第2次去都唔知有第2個code,  只見有個要寫唔知咩選3名得獎者就無理

唔關你個原本個QR code入場券事,上到去,一入門口旁邊個接待處已經有宣傳掃code攞禮品,行入啲換領counter,一樣有code俾人掃,不過門口無乜人知亦無人掃,嗰度有兩個code掃完登記攞唔同禮品。登記就要用電話號碼,即時OTP認證,而唔會查門券,即係你有10張卡喺手,而又收到短訊,你就可以登記10份禮品,登記完會有QR code出俾你攞禮品,去counter可以一次過攞晒佢。我攞咗卡,玩咗夾扭蛋,最後去禮品售賣點攞堆三合一充電線。
sojoke 發表於 2021-11-20 11:03

即係#1長頸鹿師兄張圖?
出左QR CODE之後就可以一次過問職員拎咁多張5G卡都得?

會唔會只係巧合,我無收到其他sms,  一個電話號碼只可以登記一次取個qrcode, 記得save  或cap 圖,唔會收到email
每個qr code只可用一次(取4 禮品一張5G卡,一次夾公仔如1樓圖)

easygoHK 發表於 2021-11-20 11:01

最近SMS驗證碼騙案好多, 咁岩登記完smartone之後就收到NIKE SMS, 作個紀錄, 希望各位師兄小心

仲有三合一充電線咩?  唔知
easygoHK 發表於 2021-11-20 11:08

接待處有兩塊宣傳,兩個code,掃咗就知兩套禮品,而5G卡試用係重點,所以攞卡counter 或其他地方都有code掃登記攞試用卡同夾扭蛋,三合一充電線呢,邊度攞都要問,去到售賣點收銀又無提示有得換,問咗就會掃換領code攞貨。

見登記話入場券係指定日子,邊啲日子唔用得?

自問自答,十二月十二日前用得

via HKEPC Reader for Android

即係#1長頸鹿師兄張圖?
出左QR CODE之後就可以一次過問職員拎咁多張5G卡都得?  ...
SYW 發表於 2021-11-20 11:11

你咪即刻試吓囉,不過出咗換領code可能要即日攞,我有3張卡,一次過換晒3張,佢都有主動問我有無其他code,可以一次過換,咁預咗可能一家人入場,唔使各自去換,流程可以快啲。