我岩岩都去完  今日撞正有旅行團黎  搞到等左好耐先玩到個 game   同埋用 ios 掃果個 qr code 會變亂碼的   ...
021102 發表於 2021-11-27 14:50

唔明你講咩

你的5G免費試用數據已經用完。如未拎額外5GB 5G數據,你可按 5glab.smartone.com/smssurvey/0 完成簡單問卷領取,試用期更延長30日!

受條款及細則約束。查詢 28802688

點解我填完問卷都冇延長 , 冇短訊通知 乜都冇

via HKEPC Reader for Android

你的5G免費試用數據已經用完。如未拎額外5GB 5G數據,你可按 5glab.smartone.com/smssurvey/0 完成簡單問卷 ...
rickytang882 發表於 2021-11-28 13:13

通常星期一先派出嚟

做戲做全套,玩爛咁自己樣衰
bobobig 發表於 2021-11-26 21:40

有幾樣衰?佢即場問埋我有無其他號碼,可以一次過攞晒,咁我只不過由第二部機攞otp入返落去之嘛,人哋嘅工作就係派卡同即場協助上台,佢個任務就完成,每派一張就係一個機會搵新客,根本呢啲推廣宣傳一早計好數,唔推多啲出去試,點會攞返機會搵到上台客?

我岩岩都去完  今日撞正有旅行團黎  搞到等左好耐先玩到個 game   同埋用 ios 掃果個 qr code 會變亂碼的   ...
021102 發表於 2021-11-27 14:50

我用iPhone 即場掃幾次都無事,全部成功攞卡同三合一線

我用iPhone 即場掃幾次都無事,全部成功攞卡同三合一線
sojoke 發表於 2021-11-28 23:32

咪就係比你玩爛囉

通常星期一先派出嚟
sojoke 發表於 2021-11-28 23:24

Thank you 師兄!

我今日都有去,睇完日落影相等,差不多6點幾要走,先見到無人服務台有2個牌,1個問券1個5g 卡, 即時掃,現 ...
easygoHK 發表於 2021-11-26 20:06

今日又冇擺出來,可能6點後

同之前CSL派clubsim一樣啦
佢心情唔好咪捉你一個人拎幾張, 心情好咪一堆咁派俾你

之前我用Smartone Plus換3張入場卷, 自己上去個次拎一張, 食咗個tea落去同屋企人再上去再拎, 佢同我講「之前俾咗你, 就咁都認得你喇, 唔好令我地難做啦」但佢都有俾第二張我

你的5G免費試用數據已經用完。如未拎額外5GB 5G數據,你可按 5glab.smartone.com/smssurvey/0 完成簡單問卷 ...
rickytang882 發表於 2021-11-28 13:13

Ching結果等咗幾耐先收到5GB?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)