購買就到期儲值卡途徑

小弟想買張就到期有餘額嘅儲值卡mnp萬能用
或者直接搵張就到期嘅萬能卡

但係搵極都係得Carousell有所謂sms卡賣
好多都係mvno 問咗過唔到台
唔知有冇ching諗到途徑買到?

(或者呢區有冇ching可以出讓

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

1. mvno問咗過唔到台 ???           邊個點你?!
2. 直接搵張就到期嘅萬能卡???    直接買新卡不行嗎?!
3. 呢區有冇ching可以出讓???     原本有,可惜CMHK又強行送多25GB/60天給我

小弟想買張就到期有餘額嘅儲值卡mnp萬能用
或者直接搵張就到期嘅萬能卡

但係搵極都係得Carousell有所謂sms ...
lkclkc2003 發表於 2022-7-4 17:21

單1張賣10蚊8蚊郵寄大把啦

via HKEPC Reader for Android

單1張賣10蚊8蚊郵寄大把啦

via HKEPC Reader for Android
Rayman925 發表於 2022-7-5 04:44

樓主想用來開最平嘅8+6或淨VOLTE?
直銷MNP要百五呢。

1. mvno問咗過唔到台 ???           邊個點你?!
2. 直接搵張就到期嘅萬能卡???    直接買新卡不行嗎?!
3.  ...
kens4 發表於 2022-7-5 02:48

買咗張more
問咗cs話呢隻增值唔到過唔到台

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

樓主想用來開最平嘅8+6或淨VOLTE?
直銷MNP要百五呢。
lolai 發表於 2022-7-5 11:01

正解
但係啲sms卡一係就無晒餘額負埋數
一係就mvno

正解
但係啲sms卡一係就無晒餘額負埋數
一係就負埋數

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1 ...
lkclkc2003 發表於 2022-7-5 11:31

吾係咁樣張卡又點會到你手

正正經經去比錢買張新卡啦

順帶一提,唔好買happy 嗰張48卡呀,呢張卡要實名登記後先用得。相信呢啲細公司mvno48卡排緊隊嘅陸逐有來,入手要考慮清楚先。

經一事,蔡一智。 買More卡搵黎攪!