一口氣加建6個格仔箱後終於搶到一格玻璃櫃了

在陝窄的家中一口氣加建6個格仔箱後終於搶到一格玻璃櫃了(很擠迫 )
我的figure終於在女友的B女大軍中搶佔一席位了

很多盒蛋還沒有箱位放....只好等下星期有空時再加建多幾格箱子
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

恭喜晒喎~
係咁既環境仲有一格……
女友有同一嗜好真係好事黎

原帖由 sccp 於 2008-12-12 22:23 發表
恭喜晒喎~
係咁既環境仲有一格……

發現砌木格仔箱成本比玻璃櫃平好多
玻璃櫃 4格 IKEA ~1K
但 1K 夠我砌 10個格仔箱了.....所以一口氣砌了6個

左下方 啞鈴位仲可以加建多2格,電腦抬旁執下應該可以打直放4格箱仔

好多B

原帖由 sccp 於 2008-12-12 22:23 發表
恭喜晒喎~
係咁既環境仲有一格……

都有D唔同架....佢近排少買B女但成日要去買花邊買布車B女衫
有時去SSP買材料車衫 ,我自己走去行 高登黃金行左幾個圈2 hrs ,
行到腳軟打比佢點知佢睇布睇絲帶花邊仲未睇到一半
買架真善美衣車比佢車B女衫都3K了
圖中4隻B女著住2套一樣的B女衫就係佢自己車的

好似軍曹咁嗎.....買完D櫃先發現仲係唔夠擺.......

原帖由 丫傑 於 12-12-2008 09:56 PM 發表
在陝窄的家中一口氣加建6個格仔箱後終於搶到一格玻璃櫃了(很擠迫 )
我的figure終於在女友的B女大軍中搶佔一席位了

很多盒蛋還沒有箱位放....只好等下星期有空時再加建多幾格箱子

我有時間拿去曬太陽

原帖由 白白 於 2008-12-13 11:02 發表

我有時間拿去曬太陽

張相做得好溫馨

今日用左90幾蚊 買左2個 2x2 的四方格仔改建電腦抬的上層
靚仔左