剛由日本回來,ACG戰利品~(己補相)

今次因為跟團,無時間,所以只係行左新宿的GAMERS算
但都洗左成25000隻羊
今次因為同屋企人去,令原本可以慢慢行的GAMERS都變得行左好少時間
下次去日本,行呢D都係自己或者同D有一樣興趣的人一齊去好

補相~
春香全期數小說+第一期漫畫(日版)

GAMERS的買野送的 ,但唔知銀河天使套書簽齊左未
差蜜爾妃,但唔知有無出

此行的最終目的,春香FIGURE到手,但都唔平,要6000隻羊
順手買埋夏娜的FIGMA

最後沖刺的收獲,洗埋D羊仔佢

返香港係機場時買的,需然係出左好耐的就是了

樓下待續

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

係超市買的GUNDAM 00威化餅送的卡,一包68隻羊
唔係貴,所以買左9包(搞到人地超市貨架無晒貨 )
好彩真係無一張卡係一樣

香港演唱會的氣氛再來
當然要買番隻日版演唱會DVD支持下
要6000隻羊,差唔多要500多元港紙
睇完可以用黎拜

好彩今次帶得少錢+只係去左新宿的GAMRS,否則的話真係可能大出血
下次真係要去老秋,仲要帶多D彈藥見識下

小小後記
係白川鄉的神社影到的東西
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

有 atm ... 自確定銀行 / 7 仔的位置 ... 唔夠先就上彈

跟團可以叫人幫手帶野 ... 自己去就睇個人 full load 的能力了 ....

ps. 有冇見到蛋蛋 ??

JAM日版同港版有咩分別?
好想要春香第9期小說

原帖由 rion 於 2008-12-26 12:16 發表
有 atm ... 自確定銀行 / 7 仔的位置 ... 唔夠先就上彈

跟團可以叫人幫手帶野 ... 自己去就睇個人 full load 的能力了 ....

ps. 有冇見到蛋蛋 ??

單係帶自己野都可以,但叫埋人幫手帶野就唔好了
唔想欠人人情,而且我唔知香港的ATM卡係日本用唔用到

另外個隻蛋真係唔多見

原帖由 hold_find 於 2008-12-26 12:21 發表
JAM日版同港版有咩分別?
好想要春香第9期小說

我未睇呀
今日同FRIEND一齊睇,一齊尖叫
但上次演唱會有人拿左隻DVD,聽說也是日本訂的
我唔知香港有行

GA+GA2有12人,
GA爭梅爾優, 蘭花
GA2爭棗 (應該係, Tequila唔當係另一個Character)

原帖由 ronald 於 2008-12-26 13:12 發表
GA+GA2有12人,
GA爭梅爾優, 蘭花
GA2爭棗 (應該係, Tequila唔當係另一個Character)

係....忘記左蘭花
有無人可以同我補完番黎

PS:我個次入GAMERS,不斷係咁播禁書目錄同Tiger X Dragon的OP,係咁洗腦

好毒

第1張右下角個本係漫畫    

(個隻春香figure我都有 不過係pink )

GA書簽好毒

/forum/viewthread.php?fid=45&tid=1128564&page=1
/forum/viewthread.php?fid&tid&page