其實我覺d seed d 緊張過00

話左seed d 好睇

雖然我仲未睇00

原帖由 EPC之子 於 2009-3-30 17:14 發表
節奏, 快感上, seed d 好好多. 成日等基拉斬爆路人

但諷刺的是...唯一好DD果集...係基拉被路人斬爆耶........

00係衰在得閒就搵阿綠毛出黎廢up兩句
先至搞到唔太緊張咁
不過00本身都係文戲佔四成
緊張位係晒d戰鬥場面度咁

SEED D既情節九流,打鬥果PART又成日剩係無腦亂砍,所以咪覺得好似好爽咁,等於玩三國無雙係咁砍卒仔咁之嘛
OO戰鬥比較少,大約幾集先有一集大打,但係文戲真係好足料,有少少政治味,要用下腦分析下,另外每一集戰鬥都有相應戰術,起碼阿皇小姐唔係叫高達出去然後殺曬d敵人就玩完
p.s不過最尾果幾隻又係回歸返去打打打,令我有d不滿

原帖由 天~sky 於 2009-3-30 23:06 發表
SEED D既情節九流,打鬥果PART又成日剩係無腦亂砍,所以咪覺得好似好爽咁,等於玩三國無雙係咁砍卒仔咁之嘛
OO戰鬥比較少,大約幾集先有一集大打,但係文戲真係好足料,有少少政治味,要用下腦分析下,另外每一集戰鬥都有相應戰術,起碼阿皇小姐唔係叫高達出去然後殺曬d敵人就玩完
p.s不過最尾果幾隻又係回歸返去打打打,令我有d不滿

agree~ SEED真係唔知睇緊乜,次次出場亂掃,用返相同場景
係人都識爆SEED呢D真係...
雖然00我都未睇,我心中既Gundam 仲停留係吞A

實有人覺得高達無雙好玩過高達vs系列架
各花入各眼姐

睇G高達啦,集集都有得打,又好睇

原帖由 shingzhk 於 2009-3-31 00:37 發表

agree~ SEED真係唔知睇緊乜,次次出場亂掃,用返相同場景

某d大戰位真係可以係其他集數cut番曬出泥
冇80%都有70%

原帖由 shingzhk 於 2009-3-31 00:37 發表

W都係亂掃  一個人主炮360老老屈

SEED-D 劇情太差,路人先係主角,基拉只是配角,連莊閒都分錯,邊有主角求其俾敵人打一下就死,乜野劇情乜野世代,基拉應該在路人插左一野後收皮才對,其他後事應該由女皇搞掂