可惡的團藏..竟然係新一代火影!?

...
睇完火影450話...
點解甘容易就俾奸人得呈...
(綱手大媽力盡衰老+昏迷中...)

火國大名真係完全無腦架....
(無計..塊面畫到成個路人甘...果然係無腦 )

邊到咁快有得睇??

吓? 我唔想加團藏個死人樣去我 logo wor...

我諗起座山要有佢個樣就笑左出尼.

鹿丸老豆提議 卡卡西做 其實都唔錯
有實力,有領導才能
雖則可能經驗方面可能真係唔夠團藏黎..
但係團藏呢D野心之徒...俾佢做左火影只會害左火之國既人民...

不過呢..火影一直有過講法..話五大國既實力其實係以影級人物黎決定...
卡卡西能力係有..但似乎仲未達到"影"級
團藏就梗加唔駛講...(不過可能佢隱藏左真正實力都唔定)

鳴人目前既實力...已經可以擊敗佩恩...
再加上有九尾力量同仙人模式加持...
超越卡卡西應該無咩大問題

今期450話 ...鳴人番到木葉村...村民都視佢為英雄..
我諗就算火國大名亂點團藏做火影...班村民同其他人都會反對...可能擁護鳴人做都唔出奇

原帖由 hkarmy01 於 2009-6-6 00:18 發表
鹿丸老豆提議 卡卡西做 其實都唔錯
有實力,有領導才能
雖則可能經驗方面可能真係唔夠團藏黎..
但係團藏呢D野心之徒...俾佢做左火影只會害左火之國既人民...

不過呢..火影一直有過講法..話五大國既實力其實 ...

佐助唔係殺緊去木葉??
咁團藏死定

原帖由 ncmm 於 2009-6-6 01:10 發表

佐助唔係殺緊去木葉??
咁團藏死定

到果時佢咪推嗚人出去做擋箭牌(最好2敗俱傷,佢坐收魚人之利)

原帖由 老鼠....^^ 於 2009-6-6 01:16 發表

到果時佢咪推嗚人出去做擋箭牌(最好2敗俱傷,佢坐收魚人之利)

到時係二打一

點睇,團藏除左個樣衰D之外都唔似壞人
冇問題 (by某軍曹)
(睇左禁多年動漫既逆向心理)

未見到佢打過,唔知佢實力如何,不過佢都咁鬼老,我諗點都勁唔過3代