只鐘意高達,唔算動畫迷?

對高達d野好熟,好似識背咁

但對其他動畫,就算大作都好,都只會有負面平價
唔會主動睇高達以外的動畫,最多有主動睇夏娜,我主動比d好野佢睇就睇睇下停左
(係咁吹佢睇都好似無咩進度)
對cosplayer唔會有感覺,唔會話想停下來看或影相(我想停係到睇都唔比時間我)
不過如果有人著到成個高達咁,就可能會睇下
去睇精品野好似唔多想睇(我估因為佢唔知d作品係咩來)

我最多叫佢做高達迷,係咪有唔少人都會咁?

咩人就藷返D咩朋友
(唔係我講的, 係上面有人咁講~ 逃

咩人就藷返D咩朋友
(唔係我講的, 係上面有人咁講~ 逃
rion 發表於 2010-5-1 11:49

關咩事

只係想講返,係咪有人當高達係高級d而少人歧視d,其他動畫就要就覺得好cheap,完全睇唔起
就例如有d人係勁憎電車或毒的人,但走去玩街機高達就覺得自己好正常

回復 1# lastphoenix

边一代高達先
uc?舊uc?新uc?自護定聯邦?
00?seed?w?

回復  lastphoenix

边一代高達先
uc?舊uc?新uc?自護定聯邦?
00?seed?w?
hkryusei 發表於 2010-5-1 13:01

佢除左3d 同sd個d,應該都睇晒
不過無睇倒A

回復 5# lastphoenix

沒看ta 高達迷失格
但俺不信他看完0078 tv版

回復  lastphoenix

沒看ta 高達迷失格
但俺不信他看完0078 tv版
hkryusei 發表於 1/5/2010 13:32

+1

還是跟本是種廚?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

何必浪廢腦細胞記咁多天馬行空的東東.... 睇完就放底, 忘記, 睇第二套!

+1

還是跟本是種廚?
rion 發表於 2010-5-1 15:59

這是高達裡面的人物?

回復 9# lastphoenix
倒A的官方性轉換主角

其實倒A的故事不錯的
只係人設同機設實在...
起碼比destiny好好多