呢到有無師兄keep啲動畫呢?想搵套舊動畫

強殖裝甲Guyver  第二輯 TV動畫 1-26 集

無收藏呢套 幫你唔到

via HKEPC Reader for Android

花園好似有幾個專出舊番嘅seed,搵過唔見?

回復 3 #Once

接近死seed

via HKEPC Reader for Android

強殖裝甲Guyver  第二輯 TV動畫 1-26 集
takayo72 發表於 20/3/2019 08:48

那有 " 第二輯"! TV 是 第 1 季, 未出第 2 季!

好似有人放咗上 YouTube! English...
https://www.google.com/search?q=guyver+tv+season+1

回復 Once
接近死seed
takayo72 發表於 20/3/2019 21:04

忘記咗當年套嘢是 4:3 定 HD....

我上wiki睇, 有電影版, 兩期OVA同一季26集既動畫
而我就得套電影同個26集
第二季動畫就幫你唔到喇

那有 " 第二輯"! TV 是 第 1 季, 未出第 2 季!

好似有人放咗上 YouTube! English...
...
toylet 發表於 2019-3-20 23:42

電視版有1989 同2005年
原來2005年稱之爲season 1. 我自己叫係第二輯是基於有1989年的電視版(4:3). 2005年果套是16:9

anyway.....已找到了 blue-ray rip 720P 外掛字幕。 如果上面師兄有興趣可pm我。是百度盤的

我上wiki睇, 有電影版, 兩期OVA同一季26集既動畫
而我就得套電影同個26集
第二季動畫就幫你唔到喇: ...
lawlam0909 發表於 2019-3-21 01:35

電影係指美國拍果兩套真人版?

電視版有1989 同2005年
原來2005年稱之爲season 1. 我自己叫係第二輯是基於有1989年的電視版(4:3). 2005 ...
takayo72 發表於 21/3/2019 04:32

無記錯的話:
舊 OVA 版 其實 和 TV 版 都是同一故事, 都是根據漫畫版的開頭!
二作之間無關係, 不可用 1,2 影容!
當時 Guyver 漫畫都未完! TV 版 好似較 follow 漫畫!
2005.... 咁快就 14 年!