强殖裝甲

應該係99.999999999999999999%步入爛尾行列,有人話叫子孫燒俾自己睇係幼稚思想。因為作者都一把年紀,不如落到下面去一齊圍x原作者叫佢找數仲實際。尚算安慰係人類已經可以無視生化獸,心理上已經得勝。其實我而家真係唔介意加爾巴一濟解決所有外星人,然後結局。

呢本未算爛尾

五星物語
Bastard 暗黑的破壞神
先算系

via HKEPC Reader for Android

動畫仲爛
獸化兵變雜魚,獸神將大平賣,巨人裝甲變左 fast fashion
好彩果時追開另一本 Arms 有大結局。

强殖裝甲一早已經覺得佢拖, 仲要愈畫愈慢, 已經冇心等佢

五星感覺上作者隨意講唔同既時間線, 事件簿/年歷 一早寫好晒, 你可以當佢完左
暗黑破壞神 我細個開始已經追, 以前黎講畫功超勁, 可惜作者冇心玩

好彩銃夢, 烙印作者都仲算有心畫, 應該埋到尾既

HUNTER X HUNTER: 睇佢最新果氣單行本睇睇下我以為自己睇緊小說
富奸不如改寫小說, 掉個劇本比人動漫化應該快10倍

强殖裝甲一早已經覺得佢拖, 仲要愈畫愈慢, 已經冇心等佢

五星感覺上作者隨意講唔同既時間線, 事件簿/年歷  ...
jacktsui 發表於 2020-6-24 15:00

烙印畫得好靚
但係一年先得幾話,
應該都睇唔到結局(爛尾除外)

Hunter就可能畫定,
有漫畫完就交幾話出來,
唔知幾多年先可以完。

動畫仲爛
獸化兵變雜魚,獸神將大平賣,巨人裝甲變左 fast fashion  
好彩果時追開另一本 ...
countryboy 發表於 2020-6-23 20:56

强殖裝甲... 睇到巨人裝甲.. 無追...

Arms 好睇! 重温都覺得正.

强殖裝甲... 睇到巨人裝甲.. 無追...

Arms 好睇! 重温都覺得正.
asp123 發表於 2020-6-24 16:41

強殖都唔係專職畫漫畫

回覆 1# sniperX

老鬼先睇啦

強殖都唔係專職畫漫畫  

bibilubi 發表於 2020-6-24 19:13

正識係仁心仁術

强殖裝甲....仲有出咩?

ARMS神臂 好睇好多