一別十年,難得唔爛尾.......

仲要係短篇,睇怕都係谷川流d版權收入坐食山崩咗先有咁嘅動力再寫 ,不過動畫版都完咗咁耐仲剩返幾多人捧場好成疑問.......

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

仲要係短篇,睇怕都係谷川流d版權收入坐食山崩咗先有咁嘅動力再寫  ,不過動畫版都完咗咁耐仲剩 ...
stephenlau 發表於 2020-8-31 16:23

只能證明左作者仲在生

via HKEPC Reader for Android

間 動畫 公司

間 動畫 公司
x37 發表於 2020-8-31 23:03

都冇咩分別, 唔講果場"意外"先
第2季浪費禁大篇幅比佢玩8月, 加上畫風變成涼宮春日的K-ON
已經可以預想唔會有得續落去

話唔埋終有一日同全金一樣會詐屍, 大家鬥長命啦

話時話FMP第4季有冇講過幾時出到

涼宮就算罷啦
真係乜氣都過晒
勝手美少女神樣橋亦被他作玩殘晒了

傳聞因為作者辭任日本首相, 所以有時間埋尾

《谷川流=安倍晉三?》涼宮春日系列時隔9年再出新作 日本網友腦洞臆測大爆發
https://news.gamme.com.tw/1692359

《谷川流=安倍晉三?》涼宮春日系列時隔9年再出新作 ...
Eric321 發表於 2020-9-7 00:48

唔系下化

《谷川流=安倍晉三?》涼宮春日系列時隔9年再出新作 ...
Eric321 發表於 7/9/2020 00:48

即是 涼宮 其實 是 維穩 用 的 製作?  還是 實屬巧合?

涼宮果陣睇都覺得幾OK
E+睇可能覺得題材很怪...

原來作者未封筆?!
我仲以為佢好似秋山端人 咁消失左