[減價出售]MIX Lighter mini DMB-TH高清手指(2009-3-16_23:59 End)

產品簡介::
http://www.shooting.com.hk/produ ... 5&pcatg_id=&pID=465

1. MIX Lighter mini DMB-TH USB(黑色)
高清手指套裝,內附

(Mix高清手指x1 盒x1,天線接收器x1,TV轉插頭x1,遙控x1,USB線x1,driver碟x1,說明x1)
一套齊備

按下連結睇新舊程度(大圖)

9/11/2008 於滙訊買入一個月到(其間只用過3~4日),一直放左係到...

有單及保用一年(可自行寄出保養,已換全新手指,100%Work)

Bid到幾多賣幾多
Start:$200-->$180
Bid: $10
EAT: $250-->$230

交易地點:西鐵站內輕鐵站
交易時間:成功競投後PM我再傾

下圖係其中錄得圖片之一(圖片經壓縮):

[已換全新手指,100%Work]初頭以為隻手指壞,只能接收到一半信號,所以走左去換,修理時發現隻手指完全冇問題(師傅用天線測試左),不過師傅都換左隻新比我。
師傅最後話的原因:我呢邊大廈信號可能過弱,所以間中先收到...
所以就放左係屋企成幾個月冇用過,而家醒起,先來拍賣=_="

而另外提示Bid既會員:
1.送既天線唔好期望收得清,除非自己個到信號好強
2.所以建議用大廈天線就100%Work(因為我都去個FD 屋企大廈天線測試,完全冇問題)

PS:
得物無所用,賤賣,有意請Bid返去用...

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Push
有興趣就請Bid

再推推先

再再推推先:]

減價出售,要買就快,如果賣唔出,可能丟係屋企算,不再重拍

旺角地鐵交收得嗎?

豐年路輕鐵站交收方便嗎?

原帖由 tam 於 2009-3-14 04:58 PM 發表
豐年路輕鐵站交收方便嗎?

都可以,不過如可以係天水圍西鐵/輕鐵內,可以早D交收,因平時唔順路去(元朗)個邊
所以係天水圍西鐵/輕鐵內有冇問題?可以更方便早些交收,
(或者你仲有咩地方可以交收?)

但如果你只可以係豐年路,
可能要等到星期五/六/日,我先可以特登走過去

原帖由 幻~影 於 2009-3-14 19:42 發表

都可以,不過如可以係天水圍西鐵/輕鐵內,可以早D交收,因平時唔順路去(元朗)個邊
所以係天水圍西鐵/輕鐵內有冇問題?可以更方便早些交收,
(或者你仲有咩地方可以交收?)

但如果你只可以係豐年路,
可能要等到星期五/六/日,我先可以特登走過去

如果你願意$180賣給我的話,可以明天(星期日)豐年路交收

原帖由 tam 於 2009-3-14 08:05 PM 發表
原帖由 幻~影 於 2009-3-14 19:42 發表

所以係天水圍西鐵/輕鐵內有冇問題 ...

今個星期味必得,因我有D野做,
所以你可以照Bid左180先,如果最後Bid者都係你
PM再約時間交收,謝謝