[歡迎後補。] 買唔到咪喊,賣HD, 25March2009, 23:59

Seagate 7200.10 320GB

SATA-2 NCQ
320GB 16MB
model ST3320620AS
FW 3.AKK
http://www.seagate.com/ww/v/inde ... M100000dd04090aRCRD

Xander 保養至2011年9月。

o拿,個個以為最後一日至出價就最醒
一陣被人$270買左就無咖啦

買唔到咪喊

只設即賣價。
底價=即賣價
3月20日賣 $300
如果賣唔出,3月21日賣 $290
如果賣唔出,3月22日賣 $280
如果賣唔出,3月23日賣 $270
如果賣唔出,3月24日賣 $260
如果賣唔出,3月25日賣 $250

現在正在行hdtune,圖後補。
小弟家在彩虹,公司在旺角。一般上下班坐地鐵。

留位貼hdtune圖。

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

如果你個HD真的是7萬2千轉 我給3倍價錢
不是的話改改標題

原帖由 sonichkhk 於 2009-3-20 01:54 發表
不是的話改改標題

謝謝提醒

原帖由 sonichkhk 於 2009-3-20 01:54 發表
不是的話改改標題

13. 會員在拍賣或買賣帖中回帖前請先三思,若對貨品有問題請先發問清楚,任何會員(賣家除外)於回帖後改帖或取消出價會作扣(50)分處理。
就算回帖時內裏有錯,切勿更改原帖,應儘快回帖作出更正。

無人要咩?

你咁出價法

個個人都等到最後一日先bid la

係咪law ...個個等到25號
不過我就想早D比多十幾廿十但只係我交通就唔到!!

原帖由 JVC 於 2009-3-21 19:03 發表
係咪law ...個個等到25號
不過我就想早D比多十幾廿十但只係我交通就唔到!!

依家EPC d拍賣條款咁煩
保障唔到個賣家
話時話你係咪住屯門果邊?

可以系邊區交收?