[出售]Sapphire HD4830 512MB GDDR3 已售出[ 26/03/2009 23:59p End]

全套有單有盒連所有配件(配件全未開包裝)
$600全套

購買日期: 2008-12-26
保養: 康藝 2 年保
放售原因: 同我部電腦唔夾, 會成日 hang 機, 已經拎過去代理做全面測試係無問題
售後事項: 當面交收, 檢查清楚無人為損壞, 因已給代理全面測試為無問題所以不作退貨
交收時間: 星期日大部分時間, 或星期一至三晚上 6:30後
交收地點: MTR 港島線

備注: 張卡 100% work, 只係我install codec pack 之後會hang , 唔係好識點set....

A-Shop 係唔係有得比人試? 如果係可以去A-Shop交收

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原帖由 58788895 於 2009-3-21 09:20 發表
只係我install codec pack 之後會hang

請問係點HANG??
無故在Windows Hang打機Hang定係睇Movie Hang??
唔install code 係唔係無事??
另請問有無代理檢修單??

係咪隻牛唔夠力呀...

原帖由 me7428 於 2009-3-21 20:59 發表

請問係點HANG??
無故在Windows Hang打機Hang定係睇Movie Hang??
唔install code 係唔係無事??
另請問有無代理檢修單??

有時會出blue screen , 有時就hang 左係一個畫面, 好慢
唔 install codec 係無事, clean install 完xp run 係無問題
代理無比到維修單.... 可能佢無維修到

原帖由 Frings 於 2009-3-21 21:00 發表
係咪隻牛唔夠力呀...

隻牛係新 ANTEC NEO 500W , 應該夠力

Full load 果時風扇會唔會好嘈 ?

原帖由 小伙子 於 2009-3-24 08:36 發表
Full load 果時風扇會唔會好嘈 ?

唔會, 聲就一定會有因為好大風, 但我自己覺得係好靜, 同我個 cpu silent spirit 差唔多
full load 係我自己部機入面 39-44 (張卡唔同部分)
平時就 33-36 左右

今日係last day , 有無人想要呀??