[賣][已加相]JW IG-41 MKII G41MB 有問題但仲有17個月保養[END: 24/3 23:59]

[賣] JW IG-41 MKII G41MB 有問題但仲有17個月保養[END: 24/3 23:59]

http://www.jwele.com/motherboard_detail.php?474

Before you bid, 請睇個問題所在:
- 12月23日我在Centralfield買了這塊G41
- 在1月頭因為經常開機冇畫面(試過onboard, pci-e),
所以拎左去代理BIF一換一
- 在換完回來後到上星期一直行緊E2140+HD2600XT
-上星期尾買了一粒E5200 (2caps)版, 之後問題又再次出現 : 開幾次先有畫面(用onboard VGA), 於是我18/3 再次去代理 http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1182080
點知佢地試又次次都開到機, 話我塊版好正常
- 我唯有死死氣拎番屋企, 買過隻2themax牛, 之後take 2 就開到部機, install 完winxp 再駁display (7600), IDE harddisk 又冇畫面, 淨U+MB都唔work, 而今次點都再顯示唔到畫面了

similar case as me: http://www.hkepc.com/forum/viewt ... p;extra=&page=2

我唔再出去代理了, 諗住一陣去買塊新的G31算數,
而家睇下有冇朋友想試下, 或者有方法令它在代理面前顯示真面目

有單, 有盒, 有driver CD, 有user manual, 有保 20個月-3個月=17個月
沒有cable,  因為拆左出左用, 如果你要, 我可以俾番其他sata cable

此拍賣不包圖中CPU and HT。
而driver CD and manual 雖然不在照片內,但會包 :

開賣價: $ 50
每口價: $10
即食價: 沒有
保養: 行貨17個月保。而由於上述問題, 所以平價開售, 恕不私保

旺角MTR交收( 平日2:00p.m.或者 3:00p.m.)
地鐵旺角<-->美孚 或者 西鐵美孚<-->兆康時間另議(都是6:00放工後)
有問題請隨便發問

[賣] JW IG-41 MKII G41MB 有問題但仲有17個月保養[END: 24/3 23:59]
[賣] JW IG-41 MKII G41MB 有問題但仲有15個月保養[END: 24/3 23:59]

15 or 17??

原帖由 kp88 於 2009-3-21 11:48 發表
[賣] JW IG-41 MKII G41MB 有問題但仲有15個月保養[END: 24/3 23:59]

15 or 17??

thank you for reminding
2008年12月23日買
完結日子是2009年3月24日, 用左約3個月, 仲有20-3=17個月保

JW IG-41 MKII G41MB $50

JW IG-41 MKII G41MB
$100

加display card要郁jumper, 同埋會唔會fsb jumper set左333, 粒u上唔到所以無畫面?

原帖由 stupid 於 2009-3-21 15:10 發表
加display card要郁jumper, 同埋會唔會fsb jumper set左333, 粒u上唔到所以無畫面?

加 display要動4組jumper的, 我試過,
粒U冇超, fsb個代理幫我set番auto,
裝完winxp之後再加野就開唔番了

$110