(待交收) [出售] lcd mon 臂架 (27/3 22:00 END)

全新未用過~配件齊~
$300即食價
只限荃灣港鐵站交收

承載重量:6kg (適合22"mon或以下)
適合孔距:50×50,75×75,100×100(MM)
水平旋轉:360度
垂直旋轉:180度
傾角旋轉:360度(就是可以讓顯示器橫屏變豎屏)
最長臂長:490MM
最高高度:424MM
可夾桌面厚度:≦50MM

Photo Please?
Sorry! My computer was too slow to load the pictures.
I saw the picture already.

原帖由 ma2007 於 2009-3-22 18:40 發表
Sorry! My computer was too slow to load the pictures.

改文扣分呀
你做乜改文呀

原帖由 kmb3av188 於 2009-3-22 18:52 發表

改文扣分呀
你做乜改文呀

剛才部EeePC 太慢, load唔切相片, 咪問吓有冇相片, 點知剛按"發表", 啲相至開始load出來, 咁就加咗句講聲唔好意思, 就係咁咋, 全屬無心之失, 希望版主及樓主唔好見怪。

原帖由 ma2007 於 2009-3-22 18:40 發表

13. 會員在拍賣或買賣帖中回帖前請先三思,若對貨品有問題請先發問清楚,任何會員(賣家除外)於回帖後改帖或取消出價會作扣(50)分處理。
就算回帖時內裏有錯,切勿更改原帖,應儘快回帖作出更正。

請問可以掛牆嗎?

原帖由 kimleung 於 2009-3-25 03:44 發表
請問可以掛牆嗎?

本身個設計係夾台用
經你一問之下我又拎起件野研究下.....見到佢有2個羅c位~鑽牆掛應該無問題

不過我就建議唔好掛牆用

想問下夾枱果個位有幾闊, 想睇下塞唔塞得落張書枱個走線窿度

原帖由 Stephen Tong 於 2009-3-25 10:01 發表
想問下夾枱果個位有幾闊, 想睇下塞唔塞得落張書枱個走線窿度

你意思係咪指呢部份幾闊??
今晚度
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原帖由 YYKM 於 2009-3-25 11:36 發表

你意思係咪指呢部份幾闊??
今晚度

係 ar, 唔該