售: hifidiy mini usb dac deadline: 31 mar 2009 23:59

即食$950
已mod:
1. 兩粒op-amp換左ad8620
2. 除水塘和headphone外, 電容已換如下website

http://hk.myblog.yahoo.com/pillowpaky/article?mid=289

thanks

原帖由 kimchiu 於 2009-3-26 00:02 發表
售$900
已mod:
1. 兩粒op-amp換左ad8620
2. 除水塘和headphone外, 電容已換如下website

http://hk.myblog.yahoo.com/pillowpaky/article?mid=289

有意請pm, thanks

PM??

11. 拍賣/出售帖內嚴禁pm出價/暗標,所有出價必須在帖內進行,而pm出價者或接受pm出價者亦會遭受處分。

原帖由 happy_gemini 於 2009-3-26 00:06 發表

PM??

11. 拍賣/出售帖內嚴禁pm出價/暗標,所有出價必須在帖內進行,而pm出價者或接受pm出價者亦會遭受處分。

不好意思
第一次拍賣不識規距
請在這裏bid

另外連隱壓火牛一隻

你粒電容同我一樣
OP又係..不過我6粒8620 (SE-200)
你呢部性價比都高喎做咩放既

原帖由 kimchiu 於 2009-3-26 00:17 發表

不好意思
第一次拍賣不識規距
請在這裏bid

另外連隱壓火牛一隻

Never mind! Please edit your first post to take that out.

Also, you have just set the price as $900 (which is supposed to be the eat price) - no room for bidding - just eat or not!

是否就是該網誌所描述的"自摩"機器嗎
如是, 好想食佐佢

有沒有實物照片

原帖由 電腦膠手 於 2009-3-26 00:26 發表

你粒電容同我一樣
OP又係..不過我6粒8620 (SE-200)
你呢部性價比都高喎做咩放既

打算upgrade ar

原帖由 AuTony 於 2009-3-26 02:04 發表
是否就是該網誌所描述的"自摩"機器嗎
如是, 好想食佐佢

有沒有實物照片

是的, 不過我無改電阻, 粒水塘 同埋 headphone
實物相今晚後補
只用了四個月

原帖由 kimchiu 於 2009-3-26 08:40 發表

是的, 不過我無改電阻, 粒水塘 同埋 headphone
實物相今晚後補
只用了四個月

I mean 實物>內部<相, 可以吧

朋友加返個時間先啦!! 有人落bid即死!